Over mij

Ik ben een vrouw, moeder, vriendin, dochter, schoondochter en bovenal mens.

Ik vind mensen bijzonder. Iedereen is uniek en heeft op zijn/haar manier iets bij te dragen. Iedereen wordt geboren en maakt zijn eigen keuzes tijdens zijn of haar levenspad. Deze keuzes bepalen je richting maar ook hoe je het leven ervaart.

Je kunt niet kiezen welke gebeurtenissen er op je pad komen, maar wel hoe je hiermee omgaat.

Mindfulness stelt je in staat om te zijn met wat er is. Hierdoor kun je je leven bewuster leven, (nog meer) genieten van de mooie momenten en je niet teveel laten beïnvloeden door de moeilijke momenten.

Ik heb na mijn studie werkervaring opgedaan in de gastvrijheid industrie en diverse commerciële functies en weet hoe het is om onder druk te moeten presteren en wat dit met je kan doen.

Alles wat je tegenkomt zowel op werk- als privégebied kan van invloed zijn op hoe jij het leven ervaart. Zo weet ik ook uit ervaring wat het met je doet wanneer je niet lekker in je vel zit en je het gevoel hebt dat je even niet meer weet hoe je verder moet.

Door mijn ervaring met mindfulness heb ik geleerd mij bewust te zijn van mijn gedachtepatronen, de manier waarop ik altijd geneigd ben te reageren en heb ik meer contact kunnen maken met mijn lichaam en alles wat hierin is op te merken. Door deze vaardigheden toe te passen kan ik meer ‘leven in het moment’, raak ik minder uit het veld geslagen door wat mij overkomt en kan ik meer bewust genieten van alles wat ik meemaak.

Na de basistraining Mindfulness heb ik besloten om de volledige trainersopleiding te gaan volgen aan het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam. Deze opleiding heb ik met heel veel plezier gevolgd en afgerond om nu via de mindfulness trainingen over te brengen wat ik heb geleerd.

Het is mijn doel om mensen te leren te leven in het moment met alles wat het leven brengt.

Nathalie van Haasteren