Ervaringen deelnemers

Patricia 10 januari 2020

Vaak was ik door de waan van de dag het contact met mijn gevoel kwijt. Veel gedachten in mijn hoofd, steeds doorgaan, veel moeten en weinig/geen contact met mijn gevoel. Nathalie heeft mij, met oefeningen en gesprekken geleerd hoe ik stil kan zijn en dat niksen, even stilstaan en lummelen gewoon mag. Ik kwam tot rust, leerde intenties benoemen en ik voel weer! Bedankt Nathalie.

Anouschka 6 januari 2020

Ik was al een tijdje bezig met persoonlijke ontwikkeling, veel boeken lezen, leren over je mindset en keuzes die we maken vanuit emoties, mediteren etc. Het 'weten' was er. Nu was het tijd om het daadwerkelijk te doen! Deze cursus heeft me nog bewuster gemaakt, leven in het nu en niet als een kip zonder kop rond te rennen en alles op automatisch piloot te doen. Wat je ook doet, doe het met aandacht. Proberen niet te oordelen, maak je niet druk om de toekomst en vooral: blijf niet in het verleden hangen! Nathalie, dankjewel voor de afgelopen 8 weken ❤??

Anita Bakker 12 juni 2019

In de afgelopen weken heb ik 3 keer met Nathalie mogen wandelen. Het begin was erg onwennig (ik trok nog nét geen sprintje), soms zelfs wat ongemakkelijk. Dat dit zo voelde, kwam niet door Nathalie. Bij haar voelde ik me direct op mijn gemak, maar het kwam vooral door mezelf, door mijn lichaam en mijn gedachtes. In mijn hoofd raast het vaak maar door, moet ik zoveel en wil ik overal een rede en oplossing voor vinden. Maar door het wandelen, de gesprekken, maar vooral ook het samen stil zijn, weet ik dat dit niet hoeft. Iets mag er zijn en dat iets gaat ook weer weg. Ik heb goede handvatten gekregen waar ik zelf mee verder kan. Al zou ik stiekem wel elke week zo'n wandelingetje willen maken hoor ;-). Nathalie is een heel fijn persoon om mee te praten. Ze behandelt je met zoveel respect en geeft je het vertrouwen dat alles uiteindelijk echt wel goed komt. Nathalie, dank je wel daarvoor!!

Deel hier jouw mening!

Recentie

0