Ervaringen deelnemers

A. 5 juni 2024

Ik heb van de training geleerd dat wanneer je de dingen met meer aandacht doet dit je voldoening geeft. Ook kan ik nu beter vertragen wanneer ik merk dat ik aan het 'rennen' ben. Ik weet nu dat mediteren niet betekent dat je niks mag denken. Gedachten zijn niet tegen te houden. Nathalie blijft heel rustig en brengt ons vriendelijk weer terug naar het onderwerp als we afdwalen.

Wouter 9 april 2024

Het is al weer een paar weken geleden dat ik de laatste training bij Nathalie heb gevolgd. Je hoopt op een wonder als je aan de training begint, maar wat al jaren speelt, kun je niet in 8 weken oplossen. Ik heb wel voldoende handvatten gekregen om zelf stapje voor stapje mijn oude leven weer terug te krijgen. De duidelijke uitleg en geduld waarmee Nathalie de training geeft leert je omgaan met stress momenten en doet je beseffen dat je zelf voor een deel verantwoordelijk bent van hoe je je voelt en hoe je op stress momenten reageert.

29 november 2023

Door de training heb ik ervaren dat mindfulness op langere termijn werkt. Ook dat het afleiding in een meditatie erbij hoort. Nathalie deelt persoonlijke leerzamen ervaringen, is flexibel, bereidwillig en geduldig.

Deel hier jouw mening!

Recentie