Ervaringen deelnemers

Anita Bakker 12 juni 2019

In de afgelopen weken heb ik 3 keer met Nathalie mogen wandelen. Het begin was erg onwennig (ik trok nog nét geen sprintje), soms zelfs wat ongemakkelijk. Dat dit zo voelde, kwam niet door Nathalie. Bij haar voelde ik me direct op mijn gemak, maar het kwam vooral door mezelf, door mijn lichaam en mijn gedachtes. In mijn hoofd raast het vaak maar door, moet ik zoveel en wil ik overal een rede en oplossing voor vinden. Maar door het wandelen, de gesprekken, maar vooral ook het samen stil zijn, weet ik dat dit niet hoeft. Iets mag er zijn en dat iets gaat ook weer weg. Ik heb goede handvatten gekregen waar ik zelf mee verder kan. Al zou ik stiekem wel elke week zo'n wandelingetje willen maken hoor ;-). Nathalie is een heel fijn persoon om mee te praten. Ze behandelt je met zoveel respect en geeft je het vertrouwen dat alles uiteindelijk echt wel goed komt. Nathalie, dank je wel daarvoor!!

Simone 24 april 2019

Mindfulness klinkt heel zweverig. Niets is minder waar. Het heeft mij met beide benen op de grond gezet en ik heb ontzettend veel geleerd tijdens deze training. Nathalie is spontaan, warm, kan goed luisteren en stelt de juiste vragen. Bedankt Nathalie!

Nel 28 februari 2019

zoveel opgestoken van de training en zoveel mooie ervaringen gedeeld . Deze training kwam voor mij op precies t goede moment en Nathalie heeft t zo mooi begeleid . Dank je wel Nathalie 😘😘

Deel hier jouw mening!

Recentie