Ervaringen deelnemers

Anja 1 april 2022

Door de MBSR training heb ik geleerd dat ik opties heb in plaats van te reageren op de automatische piloot. Ik kan met meer aandacht in het moment zijn en laat mij minder meeslepen door mijn gedachten. Of dit nu tijdens het doen van de afwas is of in een moeilijke situatie. Fijn aan het volgen van de training bij Nathalie vond ik de rust en de ruimte die zij biedt en de zorgvuldigheid waarmee zij handelt.

S. 10 januari 2022

Wat ik voornamelijk heb geleerd tijdens de training is bewustwording, aandacht, zijn in het NU en milder/ vriendelijker zijn naar mezelf. Nathalie is oprecht, luistert actief en staat eveneens met beide benen in de 'echte' wereld. Ze denkt ook praktisch mee en is flexibel.

D. 23 oktober 2021

Ik heb geleerd dat het voor mij belangrijk is om bewust stil te staan bij de dingen en te accepteren dat iets is zoals het is.  Lief zijn voor mezelf is de sleutel tot meer rust in mijn hoofd. Nathalie straalt rust en vertrouwen uit, luistert en denkt goed mee. De training had nog wel langer mogen duren! Bedankt Nathalie

Deel hier jouw mening!

Recentie

0