Ervaringen deelnemers

Wouter 9 april 2024

Het is al weer een paar weken geleden dat ik de laatste training bij Nathalie heb gevolgd. Je hoopt op een wonder als je aan de training begint, maar wat al jaren speelt, kun je niet in 8 weken oplossen. Ik heb wel voldoende handvatten gekregen om zelf stapje voor stapje mijn oude leven weer terug te krijgen. De duidelijke uitleg en geduld waarmee Nathalie de training geeft leert je omgaan met stress momenten en doet je beseffen dat je zelf voor een deel verantwoordelijk bent van hoe je je voelt en hoe je op stress momenten reageert.

29 november 2023

Door de training heb ik ervaren dat mindfulness op langere termijn werkt. Ook dat het afleiding in een meditatie erbij hoort. Nathalie deelt persoonlijke leerzamen ervaringen, is flexibel, bereidwillig en geduldig.

Marjan de Wilde 15 maart 2023

Er kwam een moment dat ik mij besefte, veelal gejaagd door het leven te gaan. Van de ene naar de andere, in mijn hoofd, opgelegde "taakjes". Met mede daardoor een slechte nachtrust. Door de mindfulness-training en feedback, ben ik mij meer bewust van mijn gedachten en gevoelens die komen en gaan. En dat ik daar zelf een keuze in heb, wat ik ook denk, en waar ik ook sta. Sta weer meer stil bij het moment. ! En ben dankbaar voor de mooie, kleine, en goede dingen in het leven !

Deel hier jouw mening!

Recentie