Ervaringen deelnemers

Marsja 28 mei 2018

Met een wat sceptische blik ben ik begonnen aan de cursus. Wat ga ik daar nou leren wat ik nog niet weet? Maar ik was mij wel bewust dat ik iets moest veranderen, want nu zat ik ook niet goed in mijn vel. Dus ik zou het proberen met een open blik. Nou, dan heb ik ervaren! Na deze 8 weken kan ik oprecht zeggen dat ik een innerlijke rust ervaar waar ik zo lang naar op zoek was. Minder gejaag, minder gestress en meer leven in het nu. Het lijkt zo eenvoudig, maar de handvatten die Nathalie mij gegeven heeft, zijn zo waardevol en behulpzaam. Nathalie is geduldig, een warm persoon en een goed luisterend oor. Ze stelt de juiste vragen om je zelf aan het denken te zetten. Heel waardevol. Ik zou iedereen deze cursus aanraden. Het is even een investering van tijd, maar daar heb je echt de rest van je leven iets aan.

Cindy Schiltmeijer 1 december 2017

Wat een eer was het om met jou deze reis naar mijn nieuwe ik te hebben mogen maken. Heb zo ontzettend veel van jou en over mijzelf geleerd in de afgelopen weken. Ik heb deze training als super waardevol ervaren en vind eigenlijk dat iedereen zichzelf dit zou mogen gunnen. De wereld zou echt een stukje mooier worden wanneer iedereen meer mindfull is. Bedankt voor al je wijsheid, je warmte, je openheid en je luisterend oor. Heb dit als een warme denken ervaren en daardoor kon ik het beste uit mijzelf halen. We houden sowieso contact en kom graag op de stilte dag.

Ronald Ruitenburg 10 oktober 2017

Ik heb de cursus gedaan net na de zomervakantie. Ik dacht er tijdens mijn vakantie al vaak aan. Hoe zou het zijn? Is het wat voor mij? Enz enz. Ik had er enorm veel zin in. En toen het moment daar was heb ik vanaf minuut 1 tot de laatste sessie genoten. Met een hoofdletter G. Wat een enorme mooie stof en wijsheid die Nathalie met mij deelde. Ik zou het iedereen dan ook enorm aanraden om een keer de afspraak met jezelf te maken om je leven mooier en leuker te beleven. Een aanrader. Nathalie nogmaals bedankt

Deel hier jouw mening!

Recentie