Leef je leven

Blog 20 januari - 2021

Om deze reden ben ik begonnen met “Leven in het moment”. Om mezelf eraan te herinneren elke dag het leven voluit te leven met alles wat het me brengt. Om voluit mijn dromen te dromen en te bedenken hoe mijn mooiste leven eruit zou zien. En nog mooier deze twee combineren en mijn mooiste dromen leven.
Vervolgens durfde ik de stap te zetten om te schrijven en filmpjes op te nemen en deze te delen als inspiratie voor anderen. Het beoefenen van mindfulness heeft mij nog meer geleerd om te voelen wat voor mij belangrijk is en hier aandacht aan besteden.
Van binnen naar buiten leven en niet van buiten naar binnen. Dus me niet meer laten leiden door omstandigheden, maar me laten leiden door mijn gevoel.
Heb jij het gevoel dat jij je leven echt leeft of word je geleefd?
Droom je je dromen of kun je ze ook realiseren?

Op zoek naar meer inspiratie? Hier vind je nog meer blog berichten en filmpjes. Of misschien wil je dit jaar liever ook aan de slag met mindfulness en de training volgen. De volgende data zijn bekend en vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer blogs