Een uurtje mindfulness-en!

Blog 2 november - 2022

Toen ik begon met het geven van mijn mindfulness training vroeg een oud collega aan mij: Kan ik dan straks bij jou op ‘mindfulness les’? Een uurtje per week voor mezelf.
Op dat moment gaf ik aan dat ik mij in eerste instantie alleen zou gaan bezighouden met het geven van de 8 weekse training. Inmiddels is daar ook 1 op 1 begeleiding/ coaching bij gekomen en heb ik een aantal online trainingen gemaakt.
Nu ben ik op het punt aanbeland dat ik wat ik doe laagdrempeliger wil maken en meer mensen wil bereiken.
En gaat het er dus toch van komen. Ik ga starten met een uurtje voor jezelf! Een uur vol met mindfulness basics en meditatie.
Om te beginnen wekelijks op woensdagochtend in Enkhuizen.
Zo kan iedereen, met of zonder ervaring, een uur komen oefenen met aandacht.

Na mijn retraite van vorige week werd het voor mij weer zo duidelijk dat het niet makkelijk is om de tijd te nemen voor jezelf, maar wel noodzakelijk.
Even op de rem trappen.
Even pauzeren.
Even durven kijken naar hoe het echt met je gaat.
Even voelen.
Even ademen.

En dat gun ik jou dus ook! Mindful zijn is niet moelijk, maar eraan denken dat is moeilijk.
Op deze manier help ik je eraan te denken. Samen oefenen. Ik neem je mee in de basics van mindfulness en meditatie. Dus of je nu helemaal nieuw bent, graag wat wilt leren over mindfulness, maar niet gelijk een 8-weekse training wilt doen of al wat meer ervaren bent en het oefenen weer wilt oppakken, je bent harstikke welkom!

De eerste datum is gepland. Woensdag 9 november om 9.00 uur in Enkhuizen.

Lijkt het je wat? Kijk hier voor details en meld je dan aan via het aanmeldformulier. Vragen? Bel of mail me dan even! 06-14049428/ info@leveninhetmoment.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer blogs